Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Δράση αλληλεγγύης – παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας από τον ΟΕΝΕΦ…

 
  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ Φλώρινας, τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (Α.Ο.Φ) και τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας (Α.Σ.Ε.Α.Φ), προχώρησαν στη συγκέντρωση φαρμάκων και βρεφικών ειδών πρώτης ανάγκης.

  Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους/τις πολίτες της Φλώρινας, που κινητοποιήθηκαν άμεσα και προσέφεραν είδη μεγάλης οικονομικής και ανθρωπιστικής αξίας, τα οποία θα σταλούν στα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, λόγω του σεισμού.
  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και την Γυμναστική Ένωση Φλώρινας - τμήμα ξιφασκίας και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για την πολύτιμη συνεισφορά τους.
  Με την αμέριστη ανθρωπιστική βοήθεια και συμπαράσταση όλων των πολιτών, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε διάφορα φάρμακα και βρεφικά είδη για τους συνανθρώπους μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη.
  Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία, παραδόθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΕΝΕΦ, κ. Πέτρο Μάλλιο και ομάδα εθελοντών του Ομίλου, στα γραφεία της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ στην Αθήνα,
σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, το μεσημέρι της Πέμπτης, 23 Φεβρουαρίου 2023.
  Την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβε η Συντονίστρια, Τμήμα Διαχείρισης Έργων Προγραμμάτων Νεολαίας, Εθνική Μονάδα Συντονισμού, ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κ. Αναστασία Φιλίνη αλλά και η ομάδα στελεχών της ΕΜΣ.  Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, την αρμόδια Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το Πρόγραμμα Erasmus+ Τομέας Νεολαίας,  για τη συνεργασία και στήριξή της!
Οι Νέοι Μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.