Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Έδρασαν και πάλι οι πυρομανείς εις βάρος του περιβάλλοντος και της λίμνης Πετρών… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Ασυνείδητοι μαύρισαν τον καταγάλανο ουρανό του Αμυνταίου, με την αποτρόπαια πράξη τους, να κάψουν τους καλαμώνες Νότια της λίμνης Πετρών, ένα δυσάρεστο γεγονός που έχει γίνει «θεσμός» για τους εμπρηστές που δρουν ανενόχλητοι, χρόνια τώρα, στη περιοχή.
  Συμπολίτες μας, που δε δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στη φύση. Εμπρηστές εκ προθέσεως ή εξ αμελείας (δεν έχει σημασία), που έχουν όμως το ίδιο καταστρεπτικό αποτέλεσμα!
  Τα θύματα πολλά. Πρώτ’ απ’ όλα η φυσική ομορφιά της περιοχής που καταστρέφεται συστηματικά, με όλη της την βιοποικιλότητα σε φυτά, ζώα και πτηνά που φωλιάζουν στους καλαμιώνες της λίμνης…
  Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας με δύο πυροσβέστες, που προσπάθησαν να ελέγξουν τη μεγάλη σε έκταση φωτιά.

 

3 σχόλια:

  1. Ξεκινάει η εποχή της τουρνας ,αν δεν τα καψουν δεν θα μπορει να βγει εξω να γεννησει καλό της κανουν ,υποτίθεται αυτή την δουλεια θα την έκανε το καραβάκι του δημου αλλά του εξαφανισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχαχαχ και επειδή ξεκινάει η περίοδος της Τουρνάς πρέπει να τα κάψουμε όλα;; ωραία λογική,να σου υπενθυμίσω ότι τα τομάρια με τα καμακια μόνο ζημιά κάνουν και είναι και παράνομοι,το καραβάκι με την φωτιά έχουν μεγάλη διαφορά!

      Διαγραφή
    2. ..Προστατες,κι εραστες,της τουρνας(τουρνοφαγοι),και εμπρηστες,των σπιτιων,αμετρητων πουλιων,μικρων ζωων,της βιοποικιλοτητας,που η σοφη φυση,εχει πετυχει,για ολα τα πλασματα..Ακομα και η καταρα,να παθουν οι ιδιοι,αυτο που προξενουν σε αθωα πλασματα,ειναι λιγη!!!Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.