Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Κτήμα ΑΛΦΑ»…

 
Ενδιάμεσος σταθμός, από τη Φλώρινα προς την Πτολεμαΐδα, κατά τη διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία, αποτέλεσε το «ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ» στο Αμύνταιο.
  Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγο του Μαρέβα, συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές Φλώρινας και Κοζάνης της ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης και Γιώργος Αμανατίδης, ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Σωτήρης Βόσδου.
 
Τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο ξενάγησαν οι ιδιοκτήτες του Κτήματος ΑΛΦΑ,  Άγγελος Ιατρίδης και Μάκης Μαυρίδης, τους ενημέρωσαν για τα στάδια παραγωγής των 14 ποικιλιών κρασιού που παράγονται και γεύτηκαν τα φημισμένα κρασιά του οινοποιείου.
  «Το συγκεκριμένο οινοποιείο αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα του σπουδαίου ρόλου που μπορεί να παίξει η πρωτογενής παραγωγή στην τοπική οικονομία», δήλωσε ο πρωθυπουργός.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.