Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Υπογραφή συμβάσεων για τον αγωνιστικό χώρο και τον εξοπλισμό του «Πατουλίδειου» Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών…

  Ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση των υποδομών αθλητισμού στον Δήμο Πρεσπών έγινε σήμερα, με την υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια συστήματος άρδευσης και χλοοτάπητα για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, καθώς και για τον εξοπλισμό με έπιπλα, μηχανήματα εξάσκησης, και λοιπό εξοπλισμό.

  Το σύνολο των συμβάσεων ανέρχεται σε 101.600,60€ μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έγινε στις 28/10/2022.
  Με βάση την σύμβαση, μέσα σε 90 ημέρες, ο ανάδοχος θα προμηθευτεί και θα τοποθετήσει σύστημα άρδευσης στον αγωνιστικό χώρο και θα εγκαταστήσει χλοοτάπητα με βάση τις προδιαγραφές.
  Επιπλέον θα τοποθετήσει τους απαραίτητους πάγκους με σκέπαστρο για τις ομάδες, πάγκους και ερμάρια για τα αποδυτήρια, ένα πλήρες σύνολο μηχανημάτων εκγύμνασης  (αερόβιας και ενδυνάμωσης).
  Επιπροσθέτως θα τοποθετήσει προκατασκευασμένο οικίσκο για χρήση κυλικείου καθώς και νέα κουφώματα αλουμινίου στο κλειστό στάδιο. Τέλος θα παραδώσει και μηχανήματα συντήρησης του χλοοτάπητα (χλοοκοπτικό τρακτέρ, εξαεριστήρα και γραμμοχαράκτη).
  Με την υπογραφή των συμβάσεων αυτών έχει πλέον συμβατοποιηθεί  το σύνολο των έργων και προμηθειών που περιλαμβάνονται στη δράση «Βελτίωση και εξοπλισμός Πατουλιδείου Αθλητικού Κέντρου Δήμου Πρεσπών» που αναμένεται στους επόμενους μήνες να παραδοθεί στους αθλητικούς συλλόγους και την κοινωνία των Πρεσπών ολοκληρωμένο και εξοπλισμένο για εξάσκηση, προπόνηση και αγώνες για διάφορα αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.