Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Το Σάββατο 25/2/23 η Λαϊκή Αγορά στο Αμύνταιο, λόγω αργίας της Καθαράς Δευτέρας…

  Με απόφαση του αρμόδιου αντιδήμαρχου Π. Μπερμπερίδη, η  λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Δήμου Αμυνταίου της Δευτέρας, λόγω αργίας της Καθαράς Δευτέρας (27/02/2023), θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα Σάββατο 25/02/2023 υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
• Την συμμετοχή στην λαϊκή αγορά του συνόλου των πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών & βιομηχανικών προϊόντων στην υφιστάμενη λαϊκή αγορά επί της Πλατείας Γεωργίου Μόδη που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.
1. Να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό υγείας.
2. Να φροντίζουν για την καθαριότητα του τομέα του και για την προσωπική φύλαξη των κάθε είδους απορριμμάτων σε ειδικές πλαστικές σακούλες, οι οποίες μετά το τέλος της εργασίας, αφού δεθούν καλά, θα απομακρύνονται από το Συνεργείο Καθαριότητας του Δήμου.
3. Να τηρούν αυστηρά το ωράριο λειτουργίας 06:30 - 15:30 και τους όρους της Απόφασης Δημοτικού Σ/λίου Αμυνταίου με αριθμό 332/2018 όπως τροποποιήθηκε με τις αριθμ. 120/2019 και 324/2019 Αποφάσεις Δημοτικού Σ/λίου « Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αμυνταίου ».
4. Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.