Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήριες επιστολές του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου…

   Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καραπάτσιου Ευγενία, Περιβαλλοντολόγο της ΔΙΑΔΥΜΑ Δυτικής  Μακεδονίας, για την αξιόλογη και ολοκληρωμένη παρουσίαση  σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη, ελαχιστοποίηση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση των απορριμμάτων.
  Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Εργαστηριακό Κέντρο Αμυνταίου στα πλαίσια της Δράσης «Επιδίωξη συνεργασίας του σχολείου με φορείς ανάπτυξης της περιοχής μας».
- Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών/τριών του Τομέα Υγείας
Πρόνοιας και Ευεξίας και της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, από τους γιατρούς κ.κ. Κοσκοσά Ιωάννη, Κορβέση Βασιλική, Αναστασιάδη Χρήστο και τη μαία κ. Δημοπούλου Σταυρούλα, της Γυναικολογικής - Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.
  Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν στην αντισύλληψη, στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και στην περιποίηση βρέφους - νεογνού.
  Τους ευχαριστούμε θερμά, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και την ολοκληρωμένη παρουσίαση.
Η Διευθύντρια
Δούκα Βασιλική
και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.