Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή Βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου…

   Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «ΚΛΕΙΩ» στο Αμύνταιο, ο ετήσιος χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου και Περιχώρων «Η Ένωση».
  Χαρακτηριστικό της «ανέμελης» βραδιάς -για τον εμπορικό κόσμο του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής-, η έντονη παρουσία υποψηφίων σε εκλογικούς συνδυασμούς για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές εκλογές…
 
Την έναρξη της χοροεσπερίδας κήρυξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρης Νάντσης, δίνοντας τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά, τονίζοντας  παράλληλα την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς, καθώς, «οι εμπορικές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που κληροδοτούν οι πολλαπλές κρίσεις που αντιμετώπισε (και συνεχίζει να αντιμετωπίζει) η ελληνική οικονομία», προτρέποντας τους καταναλωτές της περιοχής να προτιμούν την τοπικά αγορά… «που διαθέτει επάρκεια αγαθών και πληθώρα προϊόντων σε τιμές προσιτές που σέβονται τον καταναλωτή», ευχαριστώντας παράλληλα τις προηγούμενες διοικήσεις του Συλλόγου, αλλά και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων, για τους διαχρονικούς αγώνες για την «επιβίωση του εμπορικού κλάδου, της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας»
 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το σύνολο του εμπορικού κόσμου του Αμυνταίου, καθώς και ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήρης Βόσδου, ο δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μ., Γιάννης Λιάσης, ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΔΜ, Γιάννης Κιοσές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Ιορδάνης Μπάντης, ο διοικητής του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου, Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, Στυλιανός Δεμερτζίδης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Φλώρινας, Παναγιώτης Γεωργιάδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Κώστας Δημάδης.



 
Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, χορό και την καθιερωμένη λαχειοφόρο κλήρωση. Για την ιστορία αξίζει να καταγραφεί το γεγονός ότι ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε τη Χρυσή Λίρα της βασιλόπιτας,  ήταν ο δήμαρχος μας, Άνθιμος Μπιτάκης
  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιου του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου και περιχώρων, ευχαριστεί θερμά τόσο τους εμπόρους – μέλη του που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση, όσο όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

1 σχόλιο:

  1. ..Καλη χρονια,και καλες δουλειες,στους μικροεμπορους μας,σε μια δυσκολη χρονικη περιοδο, που εχει βαθος 10/ετες, και αβεβαιο,δυστυχως μελλον,για τις μικρες επιχειρησεις..Η χρυση λιρα..ηταν γνησια/ατοφια,σε χρυσο,η..καλπικη..Λιβανεζικη(οπως τις λεγανε,τις μη γνησιες);;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.