Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας…

   Με τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε συνάντηση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.
  Δύο ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης. Η επίλυση του θέματος των εκχερσωμένων εκτάσεων και η ενίσχυση των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας.
  Για το θέμα των εκχερσωμένων εκτάσεων, ο υπουργός απάντησε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του το δουλεύουν εντατικά και ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σχετική τροπολογία η οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες.
  Για το θέμα της ενίσχυσης των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας, ο κ. Σκρέκας διαβεβαίωσε το βουλευτή πως όλα προχωρούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που συζητήθηκε με τους συναρμόδιους υπουργούς κ. Θ. Σκυλακάκη και Ν. Παπαθανάση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία.

1 σχόλιο:

  1. ..Που τους προλαβαινεις ολους αυτους,ρε Γιαννη;;;Με 1000 τρεχεις;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.