Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Γ. Αντωνιάδης: Πρόσκληση του υφυπουργού υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη να επισκεφθεί τη Φλώρινα για κάθετο άξονα Φλώρινας - Πτολεμαΐδας και αρδευτικό Τριανταφυλλιάς…

   Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον υφυπουργό υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.
  Ο βουλευτής προσκάλεσε τον κ. υφυπουργό να επισκεφτεί τη Φλώρινα για να ενημερώσει ο ίδιος τους πολίτες του νομού για την εξέλιξη του θέματος του κάθετου άξονα Φλώρινας - Πτολεμαΐδας ο οποίος βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά και για την πορεία υλοποίησης του αρδευτικού δικτύου της Τριανταφυλλιάς.
  Ο κ. υφυπουργός επιβεβαίωσε τη θετική εξέλιξη των δύο έργων και αποδέχθηκε την πρόσκληση του βουλευτή να επισκεφτεί μέσα στο Φεβρουάριο το νομό Φλώρινας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.