Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Επίσκεψη του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα…

   Τη Δευτέρα 09/01/23, η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα, υποδέχτηκε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κ. Μ. Νεοκαζιώτου, τον Αντιπρόεδρο κ. Θ. Τσούλη, τον Γ.Γ. κ. Α. Αντωνιάδη, τον Οργ. Υπεύθ. κ. Στ. Καραϊσκάκη και το μέλος κ. Μ. Ρωμανίδη.
  Αφού αντάλλαξαν ευχές για τον νέο χρόνο, συζήτησαν ενδελεχώς για τα ζητήματα των δημοσίων υπαλλήλων, για την στελέχωση των υπηρεσιών, τους νέους διορισμούς, την ενεργειακή κρίση και την ενίσχυση των εισοδημάτων.
  Η κ. Πέρκα από την πλευρά της σημείωσε ότι η δημόσια διοίκηση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να λειτουργεί σωστά το κράτος, ειδικά όταν είναι στοχευμένη η στελέχωσή του. Αποτελεί το μεγαλύτερο έργο που μπορεί να υλοποιήσει μια κυβέρνηση.
  Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη συνεργασία και να εργαστούν ο καθένας από την πλευρά του για το καλό του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.