Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…

   Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 (Α’ 136) και της παρ.1 του άρθρου 67  του Ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Νικολαΐδη 2, ισόγειο), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Διαπιστωτική πράξη νέας σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Μονομετοχικής Α.Ε. ΟΤΑ».
– Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Αναπλάσεις οικισμών  – βελτιώσεις οδοποιίας Δήμου Αμυνταίου», προϋπολογισμού μελέτης 1.513.780,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του.
– Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη του Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού μελέτης 421.600,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του.
– Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
4. Έγκριση έκθεσης εκτίμησης και καταμέτρησης για την ανταλλαγή αγροτεμαχίων στην κτηματική περιοχή Αετού.
– Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου, σύμφωνα με την αριθ. 371/2022 απόφαση Ο.Ε. Αμυνταίου.
 – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Ιορδάνης Ζ. Μπάντης
Σημειώσεις:
1. Μέχρι και την ημέρα της συνεδρίασης, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά καλώντας στα τηλέφωνα 2386350109 και 2386350116 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις impantis@yahoo.gr και theodoridisav@amyntaio.gr.
2. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα μεταδοθεί ζωντανά από την  ιστοσελίδα και το κανάλι του Δήμου Αμυνταίου στο You Tube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.