Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών και εθελοντρίων Υγείας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό…

   Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας οργανώνει από τα τέλη Φεβρουαρίου νέο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών/ριών Υγείας - Νοσηλευτικής, για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 18-65 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες φροντίδας, ώστε να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες στο πολυσχιδές έργο του ΕΕΣ.
  Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής (θεωρητικά και πρακτικά), Πρώτων Βοηθειών, στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας – Παθολογίας - Χειρουργικής και Διαιτολογίας.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη διάρκεια του προγράμματος παρέχονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος: https://redcrossflorina.blogspot.com/p/blog-page_73.html
  Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η διάθεση για εθελοντική προσφορά, καθώς και το απολυτήριο Λυκείου.
Προθεσμία: Έως τις 15 Φεβρουαρίου
Πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος:
α) Στο Γραφείο του Τμήματος (ημιώροφος Διοικητηρίου), Δευτέρες, Τρίτες και Τετάρτες, 11:00-14:00
β) Στο τηλέφωνο 23853 50596
γ) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος florina.dpt@redcross.gr, με αναγραφή του τηλεφώνου επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου/της ενδιαφερόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.