Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Πολιτιστική ανταλλαγή των Ωδείων Φλώρινας και Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας…

 
Το Ωδείο Φλώρινας σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργανώνουν μια πολιτιστική ανταλλαγή το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2023.
  Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την παρουσίαση στη Νάουσα στις 14 Ιανουαρίου 2023, της επιτυχημένης συναυλίας «Ο Θεοδωράκης των ποιητών» που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπα σε συνεργασία με την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, αποσπώντας θερμή υποδοχή από το κοινό.
  Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, θα υποδεχθούμε το μουσικό σύνολο των καθηγητών του Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «τραγουδώντας για τις αλησμόνητες πατρίδες», αφιερωμένη στα 100 χρόνια τής Μικρασιατικής Καταστροφής.
  Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας, ενώ θα συμμετάσχει και χορευτικό σχήμα τού Συλλόγου Κιουταχειωτών - Μικρασιατών Φλώρινας. 
Οι συναυλίες θα είναι με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.