Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν στον πόντο οι «Ελπίδες» Αμυνταίου…

 
Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ένα καταπληκτικό αγώνα χάντμπολ με την ομάδα μας τελικά να χάνει κυριολεκτικά τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Φ.Σ. Εθνικό Κοζάνης με σκορ 17-18.
  Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα για τα κορίτσια μας και με πολλές ελλείψεις αθλητριών λόγω ασθένειας τους, φτάσαμε να είμαστε στο 10΄ λεπτό  με σκορ 1-6.
  Στη συνέχεια και με την στήριξη του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, τα κορίτσια μας με αποφασιστικότητα πάλεψαν και κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς με σκορ στο πρώτο ημίχρονο  8-9.


 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ φτάνοντας στο 59:10 με το σκορ να είναι ισόπαλο 17-17. Δυστυχώς στον υπολειπόμενο χρόνο η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει για να πάρει την νίκη και δέχθηκε ένα ανέλπιστο γκολ που έφερε την νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης.
Πεντάλεπτα : 01-04, 01-06, 04-06, 05-08, 06-09, 08-09 (Ημίχρονο)
10-11, 11-14, 14-16, 14-16, 15-16, 17-18 (Τελικό)
Διαιτητές : ΜΑΥΡΙΔΗΣ – ΤΟΜΙΔΗΣ
Δίλεπτα: 2-2,  Πέναλτι : 3/2, 1/0, Αποβολές : 1-0
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Κακλίδου Αθανασία, Κουτσουρίδου Σοφία, Σουμτάκη Ιωάννα, Πανταζή Πασχαλίνα 4, Σκόδρα Τζούλια, Βασιλείου Ευγενία 3, Πανταζη Στεφανία 4, Ηλεκτρίδου Φανή, Παρχαρίδου Μαρία, Μπούρη Σοφία 3, Γκάτσιου Άννα, Ντίνα Ελένη, Καπετανοπούλου Ξανθίππη, Αντωνιάδου Αγνή, Μίτις Έλσα 3.
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Φλώρου Βάια, Γκιάτα Περιστέρα 4, Τόσκα Μαρία, Καραγιώργου Αδριάνα, Σιάτρα Δήμητρα, Κωτίδου Βικτωρία 2, Καραγιαννιδου Αναστασία 9, Ταρνανιδου Μαρία 2, Ασλανίδου Ευρώπη 1, Ασλανίδου Στυλιανή, Χατζηθεοδώρου Ελισάβετ, Δινοπουλου Ελένη, Παπανδρέου Ελένη.
  Την επόμενη εβδομάδα τα κορίτσια μας θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Γ.Σ. Κερκυραϊκο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.