Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Γ. Αντωνιάδης: Στο τελικό στάδιο υλοποίησης η ενίσχυση καταστημάτων και επιχειρήσεων του νομού Φλώρινας…

   Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης  είχε συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση. Η επίσκεψη είχε ως μοναδικό σκοπό να ενημερωθεί ο βουλευτής για την εξέλιξη του θέματος της ενίσχυσης των καταστημάτων και επιχειρήσεων του νομού Φλώρινας.
  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συναρμόδιους υπουργούς κ. Κ. Σκρέκα και Θ. Σκυλακάκη, οι οποίοι διαβεβαίωσαν το βουλευτή και τον υπουργό ότι η διαδικασία ενίσχυσης των καταστημάτων και επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

2 σχόλια:

  1. Με τους υπουργούς φωτογραφήθηκε, τώρα έπιασε τους υφυπουργούς και αναπληρωτές.
    Μέγας ινφλουένσερ ο βουλευτής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Κανονικα, εκλογες,θαπρεπε να γινονται,..καθε χρονο,για να μη χανουν το ρυθμο,στη ..κωλοπηλαλα τους,οι εθνοπατερες μας..Ετσι γινονταν, με τα κυβερνητικα αξιωματα,εκεινων των (δηθεν),προγονων μας..Και να μη προλαβαινουν,..τις ''επισυνδεσεις'',με τα παμφαγα λαμογια..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.