Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας…

   Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.
  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε υγεία, αγάπη και ευημερία στους παρευρισκόμενους, θεσμικούς και κλήρο.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, εκπροσωπώντας και τους παριστάμενους Περιφερειακούς Συμβούλους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών για την αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία που έχουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.
  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ιωάννης Κιοσές, Βασίλης Άμπας, Ιωάννης Λιάσης, Γιώργος Κωτακίδης και Ιωάννης Στρατάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.