Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ξεκινούν την Κυριακή 22/1 οι κινητοποιήσεις των αγροτών – Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου δήμου Αμυνταίου…

     Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, ενημερώνει και καλεί τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, αλλά και τους αγροτικούς φορείς της περιοχής Αμυνταίου, να συμμετέχουν στην έναρξη των κινητοποιήσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στις πλατείες του κάθε χωριού, με συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ.
  Το Διοικητικό Συμβούλιου του Αγροτικού Συλλόγου περιοχής Αμυνταίου, σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων,  αλλά, και τους υπόλοιπους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, θα δώσει το παρόν, στις πλατείες των χωριών ώστε να καταμετρηθούν οι δυνάμεις, και η συμμετοχή των παραγωγών, με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μπλόκα σε εθνικούς δρόμους.
  Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, κυρία Διαμάντω Κρητικού, δήλωσε ότι «πρέπει να δώσουμε όλοι παρόν, ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση, να ανακοινώσει τις αποζημιώσεις – ενισχύσεις για όλα τα αγροτικά προϊόντα, που έχουν υποστεί οικονομική ζημία, από το αυξημένο κόστος παραγωγής, από την μείωση της κατανάλωσης, από τον Ουκρανικό πόλεμο, αλλά και από την κρίση της πανδημίας γενικότερα».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.