Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων Α’ Εξάμηνο 2023…

   Η Αντιπεριφέρεια Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας και Ισότητας ενημερώνει τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ότι με την απόφαση 236/22, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το Α’ Εξάμηνο του έτους 2023.
  Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για ακόμη μια χρονιά βάζοντας σε προτεραιότητα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας επιδιώκει τη δυναμική συνέχιση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων.
  Το νέο Πρόγραμμα για το Α’ εξάμηνο του 2023 περιλαμβάνει 24 εκθεσιακά γεγονότα συνολικού Π/Υ 572.500 ευρώ, τα οποία παρατίθενται αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί:
 
Το ποσοστό ενίσχυσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στα παραπάνω εκθεσιακά γεγονότα ανέρχεται στο 70% για τις εκθέσεις του εσωτερικού και στο 80% για τις εκθέσεις εξωτερικού επί του συνολικού κόστους, το οποίο  συναρτάται και διαμορφώνεται ανάλογα με τον τελικό αριθμό των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν.
Η Αντιπεριφερειάρχης
Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας & Ισότητας
Ευφροσύνη Ντιό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.