Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΚΚΕ Τ.Ε. Φλώρινας: Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό - Έξω οι φασίστες από την πόλη μας…

 
Σε μια περίοδο που αναδεύεται όλη η βρώμα και η δυσωδία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που γεννά τους Πάτσηδες και τις Καϊλή, ζούμε ταυτόχρονα τη νέα εν ψυχρώ δολοφονία που αποκαλύπτει το πρόσωπο της κρατικής βίας και των κατασταλτικών μηχανισμών απέναντι στους αδυνάτους, μια κρατική αυθαιρεσία που πολλαπλασιάζεται στο έδαφος της αντιλαϊκής πολιτικής.
  Μια αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί και ο προϋπολογισμός που αναδιανέμει τον  κοινωνικά παραγόμενο πλούτο, των πολλών, υπέρ των λίγων των επιχειρηματικών.
  Μια αντιλαϊκή πολιτική που μας οδηγεί να ξεπαγιάσουμε τον χειμώνα με τις υπέρογκες αυξήσεις σε όλα τα είδη θέρμανσης, χωρίς μέτρα ανακούφισης και ενίσχυσης των λαϊκών στρωμάτων στο νομό μας.
  Σε αυτή τη περίοδο προσπαθούν να ξανασηκώνουν στην πόλη μας κεφάλι οι φασίστες, πατώντας στην υλοποίηση της Νατοϊκής Συμφωνίας των Πρεσπών.
  Το ΚΚΕ διαχρονικά και σίγουρα πολύ πριν καταδικαστούν ποινικά, αντιμετώπισε παντού και πάντα τις φασιστικές οργανώσεις και την ΧΑ ως ιδεολογικούς και πολιτικούς απόγονους του ναζισμού, υμνητές του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών. Τους αντιμετώπισε μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στις σχολές και σχολεία.
  Αντιμετώπισε όλα τα τάγματα εφόδου, όλους αυτούς τους τραμπούκους ενάντια σε εργάτες, μετανάστες, νέα παιδιά.
  Για όλα αυτά, ελπίδα και διέξοδο αποτελούν οι μεγάλες κινητοποιήσεις που έγιναν πανελλαδικά όπως η τελευταία απεργία στις 9 Νοέμβρη.
  Συνεχίζουμε αγωνιστικά και καλούμε όλο τον λαό της Φλώρινας στις συγκεντρώσεις που καλούν τα σωματεία: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 στις 12:00πμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 στις 11:00πμ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.