Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Συνάντηση βουλευτών Γ. Αντωνιάδη και Ζ. Τζηκαλάγια με αν. υπ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση για έκτακτη ενίσχυση επιχειρήσεων των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς και Δυτ. Μακεδονίας…

 
Την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, μαζί με το βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση.
  Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία προόδου του θέματος της αποζημίωσης καταστημάτων και επιχειρήσεων των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, αλλά και όλης της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την απολιγνιτοποίηση, την ενεργειακή κρίση κ.λπ.
  Ο κ. Παπαθανάσης διαβεβαίωσε τους δύο βουλευτές ότι ήδη έχει επιληφθεί του θέματος σε συνεννόηση με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και τον Υπ. Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη και σύντομα θα οριστεί το ακριβές ποσό και οι προϋποθέσεις χορήγησής του, ενώ ο κ. Σκυλακάκης θα αναλάβει το θέμα της διάθεσης του ποσού στους δικαιούχους.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

1 σχόλιο:

  1. ...Μαλλον, η προσφατη επισκεψη Τσιπρα,σε Φλωρινα,Καστορια,ταρακουνησε τα νερα.. Σακουλεβα,και της λιμνης....Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.