Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Πωλείται η ιστορική οικία του αείμνηστου τ. Υπουργού Γεωργίου Μόδη…

 
Πρόκειται για γωνιακή μονοκατοικία 270 τ.μ. σε οικόπεδο 215 τ.μ., στην πλατεία Καραβίτη στη Φλώρινα! Κάτοψη υπογείου, ισογείου και 1ου ορόφου 90 τ.μ. καθαρό, με 3 μαγαζιά στο ισόγειο, με αυτόνομη ισόγεια γκαρσονιέρα με μικρή κουζίνα και wc, όλα δυνάμενα να ενοποιηθούν και επαγγελματικά!
  Στον 1ο όροφο 3 δωμάτια, κουζίνα, μπάνιο – wc! Υπάρχει εσωτερική σκάλα και εξωτερικό ασανσέρ! Διαθέτει 3 μπαλκόνια με θέα στο βουνό, την πλατεία και τους γύρω δρόμους! Σε καλή κατάσταση, επιπλωμένο!
  Θερμαίνεται με αυτόνομο καλοριφέρ, ο καυστήρας στο υπόγειο!




 
Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1929, κατά τα ίδια τεχνικά πρότυπα με την Εθνική Τράπεζα Φλώρινας! Ανακαινίστηκε από τον Μοναστηριώτη Στέργιο Μπέλκα και χρησιμοποιήθηκε για οικία της οικογένειάς του!
  Επίσης, μέχρι τη συνταξιοδότησή του διατηρούσε το γνωστό κατάστημα με φλωρινιώτικα κεμπάπια!
  Επί σειρά ετών τα 2 ισόγεια καταστήματα, ενοποιημένα μετά, ενοικιαζόταν από τον Βουλευτή Φλώρινας Χαράλαμπο Παπαθανασίου, ως γραφείο του!
Πληροφορίες στο κινητό 6944 698125.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.