Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Δ. Αμυνταίου: Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση για παιδιά & όλη την οικογένεια…

   Ο Δήμος Αμυνταίου σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Μία παράσταση με χρώματα, μουσικές και τον Αστέριο: τον φίλο της Αστρέλια από τον πλανήτη Κέπλερ22b. Χαρακτήρας animation, που εμφανίζεται σε προβολή και αλληλεπιδρά σε ζωντανό χρόνο με το κοινό και την παράσταση.
Η ιστορία:
 
Η Αστρέλια, ένας φανταστικός ήρωας από άλλον πλανήτη, είναι αντιμέτωπη με την πραγματική καθημερινότητα πολλών παιδιών. Οι τριβές και η ένταση που χαρακτηρίζει την σχέση των γονιών της, την έκαναν να ενδώσει στις τάσεις φυγής της, και να κάνει ένα ταξίδι εδώ στη Γη. Αυτή η αντίδραση, είναι προϊόν ενός ταραχώδη οικογενειακού περιβάλλοντος.
  Η εξυγίανση της σχέσης με τους γονείς της, προκύπτει μετά από την αμοιβαία συνειδητοποίηση πως ‘ακόμα και όταν είμαστε χώρια, δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια’.
  Μιλάμε στα παιδιά, αλλά χρειάζεται να μας ακούσουν οι μεγάλοι.
Στη γη, με τη βοήθεια του Αστέριου, ανακαλύπτει το διάστημα. Τις διαφορές και τις ομοιότητες των πλανητών, την αντίθεση και την εναλλαγή που συνθέτουν την απόλυτη αρμονία.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.