Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας επισκέφτηκαν το ΚΗΦΗ και το ΚΑΠΗ Φλώρινας…

   Όλα αυτά τα χρόνια το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί αποδέκτη εθελοντικής προσφοράς. Φέτος, τα φιλοξενούμενα παιδιά αποφάσισαν να γίνουν τα ίδια εθελοντές και σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας πραγματοποίησαν επισκέψεις, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στα ΚΗΦΗ και στα ΚΑΠΗ αντίστοιχα, δωρίζοντας το κουτί της αγάπης στους ηλικιωμένους.
  Το κουτί της αγάπης, που το έφτιαξαν μόνα τους, περιείχε ένα χειροποίητο μπρελόκ από τα χέρια των ίδιων των παιδιών και ένα γλυκό.
  Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τα παιδιά αλληλεπίδρασαν και συζήτησαν με τους ηλικιωμένους ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες και στα ΚΑΠΗ έψαλλαν και τα κάλαντα χαρίζοντας χαρούμενες στιγμές στους παρευρισκομένους.
  Μέσα και από αυτή τη δράση συνεχίζεται η εξωστρέφεια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία της κοινωνικοποίησης και της αλληλεπίδρασης με όλες τις ομάδες του πληθυσμού της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.