Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Αντωνιάδης: «Μεγάλη επιτυχία για τον νομό Φλώρινας η έκτακτη ενίσχυση σε όλα τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις του νομού»…

   Για άλλη μια φορά χαρούμενα νέα για τον Νομό Φλώρινας. Έκτακτη ενίσχυση σε όλα τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις του Νομού Φλώρινας μέσα από το πρόγραμμα της δίκαιης μετάβασης λόγω της απολιγνιτοποίησης, ενεργειακής κρίσης, οικονομικής κρίσης κ.τ.λ.
  Σε συνέχεια των επαφών μας και συνεδριάσεων με σειρά Υπουργών όπως ο κ. Κώστας Σκρέκας (Υπουργός Ενέργειας), ο κ. Θεόδωρος  Σκυλακάκης (αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), ο  κ. Νίκος Παπαθανάσης (αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Γενικοί Γραμματείς και Διευθυντικά στελέχη του προγράμματος της δίκαιης μετάβασης, αποφασίστηκε η έκτακτη ενίσχυση όλων των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας.
 
Στις συναντήσεις παρών ήταν ο  πρόεδρος  του ΕΒΕ κ. Σάββας Σαπαλίδης και εκπρόσωποι  επιχειρηματιών του νομού. Μετά από συνεχείς συσκέψεις,  προέκυψε πολυυπουργική τηλεδιάσκεψη, παρουσία στελεχών του προγράμματος της δίκαιης μετάβασης,  η οποία μέσα από μια μαραθώνια συνεδρίαση την Τρίτη 06/12/22 αποφάσισε τελικά την ενίσχυση των επιχειρήσεων του νομού Φλώρινας.
  Στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης  Αντωνιάδης, ο Βουλευτής Καστοριάς  κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο αντιπεριφερειάρχης  Γρεβενών  κ. Αθανάσιος Φωλίνας, οι Υπουργοί κ.Κωνσταντίνος Σκρέκας (Υπουργός Ενέργειας) κ. Νικόλαος Παπαθανάσης (αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων),  κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών),  ο γραμματέας  Οικονομικής  πολιτικής κ. Νικόλαος Κουλοχέρης,  ο κ. Ιωάννης  Μπούκης (Διευθύνων  Σύμβουλος  της εταιρείας  «Μετάβαση Α.Ε» και  ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης (διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης).
  Απομένει να εξειδικευτεί  η διαδικασία από τους κυρίους Σκρέκα, Παπαθανάση και Σκυλακάκη, οπότε θα γνωρίζουμε το ακριβές ποσό, το χρόνο και τον τρόπο ενίσχυσης των επιχειρήσεων μας.
  Εκτιμούμε  ότι θα είναι μια σημαντική ενίσχυση των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας, η οποία θα  δοθεί στο προσεχές διάστημα.
  Πριν δύο χρόνια ως Βουλευτής του Νομού δεσμεύτηκα ότι εφεξής όλες οι ειδήσεις για τον Νομό θα είναι θετικές. Καθημερινά η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη.  Καλές γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.