Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Π. Πέρκα: «Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Φλώρινα ήταν συγκινητική και δείχνει ότι οδηγούμαστε σε πολιτική αλλαγή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Με αφορμή την αυριανή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πτολεμαΐδα με θέμα την ενεργειακή κρίση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενέργεια, με την κα Πέρκα να αναφέρεται αρχικά στην απολιγνιτοποίηση και την έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης.
  



1 σχόλιο:

  1. Σε ειδα κυρια μου να σερνεσαι πισω του με θλυβερό υφος και δεν ξερω τον λόγον γιατί??
    Ξεχασες να τον πας στο σημειον της ΕΛΛΑΔΟΣ που υπογραψε την προδοσια της =Μακεδονιας= και του ελληνικου ΕΘΝΟΥΣ και Κρατους και να του προτεινης να τον κανουν αγαλμα να τον βλεπουν ακομη και τα πουλια και να φευγουν.
    Το μονον καλο που σας εκανε αριστεροι της Φλωρινας ειναι
    οτι σας ανεγνωρισε την σλαβοβουλγαρικη διαλεκτο ως
    =μακεδονικη γλωσσα= και που δικαιως οι Βουλγαροι (ασεχετως και εαν ηταν ή φοιτησε ποτε στην Βουλγαρια) αντεδρασαν και να σας αποκαλουν μειονοτητα ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ αρα εσυ κυρια μου αυτην την στιγμην δεν πρεπει να εισαι βουλευτης της αριστερας αλλα, της μειονοτητας την ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (μ)ακεδονίας
    Μήπως κανω λαθος και φυσικα η νεα γενια της φλωρινης να πηγαινει ΜΟΝΟΝ σε σχολεια που να διδασκεται ΜΟΝΟΝ η
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλωσσα (και εκτός αυτου τα 2/3 του πληθυσμουν των ΣΚΟΠΙΩΝ αν και ειναι ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ καταγωγης, πλεον θα λεγονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ πιστευω να εχετε παει στα ΜΠΙΤΟΛΑ αδελφια γα κανετε ΨΩΝΙΑ γαι να τους βοηθησεται στα οικονιμικά τους) πραγμα που διαβασα προσφατα και Υμεις δεν πηρατε θεση εναντιον αυτων που δημοσιευονται αλλα λογικα το βρισκεται ΣΩΣΤΟΝ κυρια ανεξαρτητη βουλευτης την Μειονοτητας Ν. περιφερειας μακεδονιας δεν πιστευω να μην εχω δικαιο γιαυτο.
    Οταν εχετε και παλι ευκαιρία γραψτε κατι ακομη ωστε οι φιλοι του αριστερου μλποκ του νομού σας να σας υμνή(ει)
    πο (α)μυνταιο
    με αριστερη αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.