Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Άνοιξε η αυλαία για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου!

   Με το έργο του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα» που παρουσίασε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου ξεκίνησαν χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου.
  Η θεατρική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία .
 
Σε ένα καλόγουστο θεατρικό σκηνικό, η πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη του έργου, οι ανατροπές στην υπόθεση, το άφθονο χιούμορ, οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών εντυπωσίασαν  τους θεατές που αυθόρμητα συμμετείχαν στην παράσταση.
  Ο Δήμος Αμυνταίου υποδέχεται την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και μια σειρά ποικίλων εκδηλώσεων που ετοίμασε για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.