Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Με το τμήμα μαγείρων της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ και δημιουργικές δράσεις για παιδιά συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας…

   Συνεχίστηκαν χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, στον χώρο της κεντρικής πλατείας Γ. Μόδη.
  Το τμήμα μαγείρων της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Φλώρινας ετοίμασε και προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους γλυκά, κεράσματα και ζεστή σοκολάτα.
  Παράλληλα, φοιτήτριες πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας απασχόλησαν με ποικίλες δημιουργικές δράσεις τα παιδιά που έδειξαν να το διασκεδάζουν.



 
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με την παρουσίαση του φωτό-εικονογραφημένου ταξιδιωτικού παραμυθιού του Ηλία Ιωαννίδη «Οι περιπέτειες της σκυλοπαρέας στη Φλώρινα», στις 18:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.