Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες συμμετείχαν στο άναμμα των Φωτιών της Φλώρινας…

   Χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της Φλώρινας συμμετείχαν φέτος στο έθιμο του ανάμματος των Φωτιών, τα μεσάνυχτα της 23ης Δεκεμβρίου. Μετά από δύο χρόνια, λόγω κορωνοϊού, το έθιμο αναβίωσε ξανά με μαζική συμμετοχή του κόσμου που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους των χάλκινων, στις γειτονιές της πόλης και των κοινοτήτων των Δήμου Φλώρινας.
  Η νύχτα έγινε μέρα από τις φωτιές και τα πυροτεχνήματα και το κέφι «χτύπησε κόκκινο», ενώ ο Δήμος Φλώρινας πρόσφερε κρασί και φασολάδα σε όλους.


 
Σε διάφορες γειτονιές βρέθηκε και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, όπου αντάλλαξε ευχές, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.