Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΑΠΘ στη Φλώρινα…

   Το Ωδείο Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν μια συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΑΠΘ. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος και επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Βλαδίμηρος Συμεωνίδης.
  Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19.30 στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, στο πλαίσιο της οποίας θα ακουστούν διάσημα έργα του ρεπερτορίου, όπως η Σουίτα Κάρμεν του Μπιζέ, οι Σλαβόνικοι Χοροί του Ντβόρζακ και μουσική μπαλέτου των Γκουνώ και Τσαϊκόφσκι μεταξύ άλλων.
  Η ιδιαιτερότητα της επίσκεψης της ορχήστρας στην πόλη εμπεριέχει και έναν σημαντικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς μαθητές του Ωδείου θα συμπράξουν σε μέρος του προγράμματος, απολαμβάνοντας την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο συμφωνικό ορχηστρικό σύνολο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.