Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας κατά της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής…

 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., καταδικάζει την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα. Η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, έχει καταδικαστεί και επισήμως ως τέτοια και η παρουσία της στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα είναι παράνομη.
  Είμαστε υπέρ των νόμιμων και δημοκρατικών εκδηλώσεων για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, πολιτικά, κοινωνικά, εθνικά. Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι άλλωστε συνταγματικώς κατοχυρωμένο και αναφαίρετο. Όχι όμως όταν μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να καπηλευθεί πολιτικά κρίσιμα εθνικά ζητήματα.
  Η οργάνωση αυτή έχει πονέσει τη δημοκρατία της χώρας μας. Και γι’ αυτό βρέθηκε εκεί που της αρμόζει.
  Δεν αρκεί το Ποινικό Δίκαιο. Η Δημοκρατία μέσω των θεσμών της, κέρδισε, αναμφίβολα μια μεγάλη μάχη κατά του νεοναζισμού. Είναι όμως μια διαρκής μάχη και εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προασπίσουμε τη δημοκρατία μας.
  Δηλώνοντας ότι είναι ανεπιθύμητοί στην πόλη μας, καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να μην συμμετέχει σε καμία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.