Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Αντωνιάδης στη Βουλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που θέλει είναι η με οποιονδήποτε τρόπο παραίτηση του Κ. Μητσοτάκη, χωρίς προτάσεις, χωρίς πρόγραμμα, αλλά με ψέματα και πυροτεχνήματα»… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ομιλία στου βουλευτή Φλώρινας - ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη κατά τη συζήτηση στη Βουλή (8/12/2022) της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπ. δικαιοσύνης με τίτλο: «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών».
  


3 σχόλια:

  1. Πρωτη φορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ελληνικού Κοινοβουλιου ενας
    προεδρος κόμματος, ή βουλευτής διακόπτει οικιοθελώς την
    ομιλία του και προκαλει και προσβαλει τους θεσμους τού προεδρου της Βουλής και του νόμους της Βουλής ωστε να
    θελη να απαντηση ευθεως ο αντιπαλος που στην προκειμενη περιπτωση πρωθυπουργός κι εφ΄όσον ο νόμος της βουλης καθωριζει οτι υπαρχη δευτερολιγία, τριτολογια δια μιαν απάντησην του εκαστοτε πρωθυπουργού.
    Ολον αυτό το θεατρον εγινε νομιζοντας οτι ετσι παραπλαθηκε τής ιδεας οτι ειναι ο ιδιος πρωθυπουργός και
    να προκαλει την αντιπολιτευση που και παλι δεν ισχυει εις
    τους νόμους τής Βουλής και μάλιστα δε εφθασε εις το σημειον να αφαιρη την θεσιν του προεδρου της βουλης και τι προβλεπουν οι διαταξεις αυτής πραγμα το οποιον εινα σε παευρωπαϊκη βαση οτι ο Προεδρος της βουλης εχει την κυριαρχια αυτης και δια τον λόγον αυτόν λεγεται προεδρος της Βουλής ασχετως, εν επι των ημερών των ο Βουτσης ειχε δικούς του νόμους να αφαιρη τον λόγω απο τον καθε ομιλιτη.γαι να ειμαστε και λιγο αντικοιμενικοί κυριοι του ομιλου Συριζα.
    Επισης ξεχασε τι ελεγε στην αντιολιτευση τοτε οτι =εμεις = ειμαστε στην κυβερνηση και κανωμε αυτο που θελουμε και δεν σας δεινουμε το δικαιωμα να μα κανετε συστασεις και = κατσε κατω ρε= και = εαν να βαλουμε μερικους φυλακη για να μεινουμε στην εξουσια (βλεπε Πολάκη)= που θα μου πης εμενα τι θα κανω. =αξεχαστοι διαλογοι της τοτε =αριστερης κυβερνησης = ολα αυτα ειναι στο αρχειον και μπορειται να τα βρητε.
    Διεταξε τον Π.τ.Β. οτι εγω φευγω και γυριζω οποτε θελω και δεν μπορεις εσυ να μου πης τι θα κανω = ΕΛΗΗΝΕΣ= το
    ακουσατε, δεν εχω παει στη τριτοκοσμες χωρες αλλα, απο τι διαβαζω εις τον τυπο ουτε εκει δεν γινονται ή ακουγονται τετοιες φρασεις και μαλιστα συκοφαντικές ενατιον τοσον του Πτ.Β οσον και μεταξυ συναδελφων βουλευτων εκτός βεβαια από στην Τουρκία που φυσικα του συμπαραστεκονται ωστε να τον ψηφησουν για να εχουν ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ κιριοι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑς ΤΟΥΣ το δικαιωμα απο την 28.52018 εως την 28.05.2028 να χρησημοποιούν την διαδημησην με τν φραση ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΓΑΙΟΝ δια τουριστικού λόγους διαυτο εχω αντιφραφο πο την συμφωμια με τον φιλο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
    Την στιγμην αυτη ειναι μια περιοδος που οι αντιπολιτευση με
    παντιως τροπους και ισως με την σκεψη =πραξικοπηματος = θελει με το ετσι θελω να ελθη στην εξουσία θωπευουντας ετσι
    την πολυθρονα του ΠΡΩ(Ο)ΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    Αυτοι εισαστε και αυτοι θα παραμεινεται με ορομα ενα
    αορατον ελληνικόν μέλλον.
    ΜΦΧ
    Γ.Κ
    (σχόλιον προς δημοσιευσην)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Ζαβαρακατρανεμια,Ιλεος,Ιλεος,λαμα,λαμαρεμια!!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι ενας καταπιεζωμενος μειονοτητας κατοικος της Νότιας περιφερειας μακεδονιας οπως εσυ οποτε βρισκομαστε στο ιδιο επιπεδο και αγωνιζομαι
      για την ενωση με την καθαρη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
      να εισαι καλα.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.