Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Προσκλήσεις Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας…

Ειδική συνεδρίαση.
  Καλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας ΑΔΣ 66/2020) στην Ειδική «δια ζώσης» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που θα γίνει στις 15Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 μ.μ., με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων χρήσης) έτους 2021 του Δήμου Φλώρινας».
  Εισηγητής κος Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Μελπομένης Γερομιχαλού, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
Τακτική συνεδρίαση
Καλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας ΑΔΣ 66/2020) στην Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που θα γίνει στις 15Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00΄μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. «Έγκριση της υπ’ αριθ. 05/2022 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας έτους 2023»
Εισηγητής κος Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.
2. «Έγκριση της υπ’ αριθ. 4/202 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής κος Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.
3. «Έγκριση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής κος Κωνσταντίνος Σακουλέβας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Τάνιας Γραμματικού, υπεύθυνης ομάδας έργου ΣΒΑΚ.
4. «Παράταση υλοτομίας της συστάδας 2β δάσους Άνω Κλεινών»
Εισηγητής κος Δημήτριος Θεοφανίδης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
5. «Παράταση υλοτομίας των συστάδων 3δ, 3ε & 7γ δάσους Ακρίτα»
Εισηγητής κοςΔημήτριος Θεοφανίδης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
6. «Σχολικές μεταβολές στα ΕΠΑΛ της Φλώρινας για το σχολικό έτος 2023-2024»
Εισηγητής κος Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  Δήμου Φλώρινας.
7. «Λήψη απόφασης για την καταβολή σε χρήμα του αντιτίμου για τη μη χορήγηση Γάλακτος στους δικαιούχους της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Φλώρινας για τη χρονική περίοδο 01/01/2022 έως 05/05/2022 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 60 του Νόμου 4735/2020 η οποία αντικατέστησε την παρ. 1 του άρθρου 97 του Νόμου 4483/2017»
Εισηγητής κος Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Μελπομένης Γερομιχαλού, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
8. «Έγκριση της απόφασης 72/2022 του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην πρώτη τροποποίηση του Κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής κος Ηλίας Μούλελης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Αφροδίτης Κεσίδου, Διευθύντριας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓ. ΧΑΤΖΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.