Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Στρατάκης: «Διημερίδα για την Καινοτομία στη Φλώρινα… Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι να γιάνει»!

 
Έλαβα πρόσκληση για συμμετοχή σε διημερίδα 5 κ 6/12/22 στη Φλώρινα με θέμα: «Η Δυτική Μακεδονία της δημιουργίας και Καινοτομίας» με συνδιοργανώτρια και προσκαλούσα την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τίτλο: «Η καινοτομία ως εργαλείο μετάβασης». Ο προβληματισμός μου, τον οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
  Θα μπορούσε να συμμετέχω στην  πράγματι ενδιαφέρουσα Διημερίδα, όταν η Φλώρινα έμεινε, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής, εκτός των χωροθετημένν Ζωνών Καινοτομίας πρώτης ταχύτητας (ορίστηκαν δύο, ΖΕΠ Κοζάνης και Πτολ/δας ), που δικαιούται ως ευρισκόμενη στη Ζώνη Απολιγνιτοποίησης;
  Αντί «Ζώνης Καινοτομίας» μας περιέλαβαν στο σχεδιασμό δεύτερης προτεραιότητας για «Θύλακα καινοτομίας» σε ένα άγνωστο χρονικά μέλλον, όπως και τα Γρεβενά και Καστοριά!
Υ.Γ.: Ελπίζω οι συμμετέχοντες θεσμικοί εκπρόσωποι της Φλώρινας που έχουν βήμα στη διημερίδα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, λαμβάνοντας υπόψη πως ότι καινοτόμο επιχειρηματικά υπάρχει στη Δυτ. Μακεδονία  εξελίσσεται αυτή τη χρονική στιγμή στη Φλώρινα, όπου και η έδρα της Γεωπονικής Σχολής, που μπορεί να γίνει η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη  και την καινοτομία στον Αγροτικό Τομέα στην Περιφέρειά μας!
Στρατάκης Γιάννης
Περ. Σύμβουλος συνδ. ΕΛΠΙΔΑ
 

1 σχόλιο:

  1. ...Το..''καψιμο του Γιαννη'',σιγουρα δεν αφορα μονο, τον φιλο Γιαννη Στρατακη,αλλα τους πλειστους Δυτικομακεδονες,που οδευουμε στατιστικα,και(επισημα),στην..εξαφανιση μας,σαν κατοικους της, κρατικο/ΔΕΗς/ορυχειο/εγκαταλειμενης, της αλλοτε σφυζουσας,αυτης περιοχης...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.