Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Παραλαβή ενός νέου σύγχρονου πολυμηχανήματος 4x4 από τον Δήμο Φλώρινας…

   Ένα νέο, σύγχρονο πολυμηχάνημα 4x4 (με αλατοδιανομέα 2,5 κ.β. και λεπίδα αποχιονισμού), παρέλαβε ο Δήμος Φλώρινας, στο πλαίσιο υλοποίησης του γενικού σχεδίου αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολιτικής Προστασίας, όσον αφορά την εκτέλεση εργασιών αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού στο δημοτικό και αγροτικό οδικό δίκτυο.
  Το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα είναι συμπαγές, ισχυρό και ευπροσάρμοστο, καθιστώντας το τέλειο όχημα για χρήση στην αντιμετώπιση του χιονιού και του πάγου. Προορίζεται για τον εκχιονισμό σε δύσβατους δρόμους, σε αγροτικές περιοχές, σε δρόμους σε απομακρυσμένες κατοικίες και σε δασικές διαδρομές.

 
«Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου μας, προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, καθώς και η ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου, για την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
  Η προμήθεια αποτελεί προϊόν της επιτυχούς υποβολής σχετικής πρότασης κατά το έτος 2021 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Μακεδονία 2014-2020".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.