Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου…

 
Ενισχύθηκε ο εξοπλισμός της σχολικής μας μονάδας με μικροφωνική εγκατάσταση και δύο ασύρματα μικρόφωνα χειρός, προκειμένου να ακούγονται πιο δυνατά οι φωνούλες των παιδιών στις εορταστικές και άλλες σχολικές εκδηλώσεις, χάρη στη γενναιοδωρία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.
  Επίσης, με φροντίδα των μελών του Συλλόγου γονέων επιδιορθώθηκαν οι φθορές στην ταμπέλα του σχολείου μας, η οποία συντηρήθηκε με τη συνδρομή της 106ης Α/Κ μονάδας Πυροβολικού Αμυνταίου και το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Σονιάδη Ηλία, πατέρα μαθητριών του σχολείου.
  Η τοποθέτηση εκ νέου της ταμπέλας του σχολείου ελέγχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του
Δήμου Αμυνταίου ως προς την ασφάλειά της. Θερμές ευχαριστίες προς την 106η Α/Κ μονάδα Πυροβολικού Αμυνταίου από την εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.
  Οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων, ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο γονέων για την έμπρακτη στήριξη, την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των μελών του για τις ανάγκες του σχολείου.
  Αποτελούν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών της σχολικής καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου.
  Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία σχολείου και γονέων – κηδεμόνων θα συνεχιστεί, με σκοπό ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους μαθητές μας.
Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου
Μαρία Θεοχάρη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.