Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμος Αμυνταίου βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022…

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της πόλης που πέτυχαν το 2022 την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
  Στους μαθητές απένειμαν έπαινο καθώς και αναμνηστικό δώρο ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Άνθιμος Μπιτάκης, οι βουλευτές της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και κ. Πέτη Πέρκα, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ.
Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας κ.Σωτήρης Βόσδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Κιοσές και κ. Ιωάννης Λιάσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ιορδάνης Μπάντης, η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Ελένη Γυρίκη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαίδας κ.Ιωάννης Αμανατίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κ. Στυλιανός Δεμερτζίδης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ελένη Ιωαννίδου- Τζίτζιου και ο Πρόεδρος της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Λυπίτκας.
  Στο πλαίσιο της ιδιαίτερα συγκινητικής τελετής, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στις μαθήτριες, τους μαθητές, τις οικογένειες τους αλλά και
τους καθηγητές που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
  «Είμαστε υπερήφανοι για εσάς, τους νέους εκπροσώπους του Αμυνταίου στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, σας εύχομαι υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία», είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσες μαθήτριες και όσους μαθητές δεν είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται. "Το μέλλον είναι μπροστά τους και εμείς θα τους στηρίξουμε" τόνισε.
  Τέλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου ανέφερε ότι για τη Δημοτική Αρχή τα ζητήματα Παιδείας αποτελούν βασική προτεραιότητα: "Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους" ανέφερε.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.