Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου «World Travel Market WTM 2022» προβλήθηκε το Τουριστικό προϊόν της Πρέσπας…

 
Στο Λονδίνο και στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού  "World Travel Market WTM 2022" που πραγματοποιήθηκε από 7-9 Νοεμβρίου, προβλήθηκε το Τουριστικό προϊόν της Πρέσπας.
  Η «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών», έκανε αισθητή την παρουσία στην εν λόγω Έκθεση, με έντυπο υλικό (Το φυλλάδιο της Ένωσης καθώς και έντυπα της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών) που φρόντισε να προωθήσει, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας!

 
Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Θανάση Παπαδημητρίου και την κυρία Λίτσα Κολέτσου, της εταιρίας «Greek Adventure», που είχαν την ευθύνη των περιπτέρων, στις εκθέσεις τουρισμού, IFTM - TOP RESA στο Παρίσι, 20-23 Σεπτεμβρίου 2022, στη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Ρίμινι της Ιταλίας 12-14 Οκτωβρίου 2022, στην 9η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2022 στο Ζάππειο 3-5 Νοεμβρίου 2022 και στην εν λόγω έκθεση του Λονδίνου, όπου στήριξαν το τουριστικό προϊόν της Πρέσπας, με την διανομή των εντύπων που τους παρέδωσε η Ένωσή μας, παρουσία ή μη, του εκπροσώπου μας.
Με τιμή για την
«Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών»
Ο πρόεδρος,
Στράτος Βασιλόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.