Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

«Discover Prespa: Ένα Διαχρονικό ταξίδι στην Ιστορία, την φύση και τις Γεύσεις» - Στη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia η Πρέσπα…

   Και φέτος η Ένωση Τουριστικών και συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022, που πραγματοποιείται στην Δ.Ε.Θ. 18-20 Νοεμβρίου, φιλοξενούμενοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Περίπτερο 15 stand 11.
  Την Παρασκευή 18/11/2022 στο Περίπτερο 13, στις 19:00-20:00, θα πραγματοποιηθεί Κεντρική εκδήλωση, με τίτλο «Discover Prespa: Ένα Διαχρονικό ταξίδι στην Ιστορία, την φύση και τις Γεύσεις»!
  Στην Εκδήλωση αυτή, η "Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών" σε συνεργασία τόσο με τον Δήμο Πρεσπών, όσο και με τους Δήμους Φλώρινας και
Αμυνταίου και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας, θα μας ταξιδέψουν στον Χώρο και τον Χρόνο, στην Ιστορία, την φύση και τον Πολιτισμό της Περιοχής, με τρισδιάστατη απεικόνιση των σημαντικότερων μνημείων της Πρέσπας.
  Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα "ταξίδι" σε γαστριμαργικές περιπέτειες με τοπικά εδέσματα (φασόλια, πιπεριές κτλ.) και τα περίφημα κρασιά της περιοχής.
  Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν την κεντρική Εκδήλωση ή να συναντηθούν με κάποιον από τους εκπροσώπους μας στο περίπτερο της Έκθεσης.
Με τιμή
για την «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών»
Ο Πρόεδρος
Στράτος Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.