Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση νέας θέσης εργασίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρεσπών…

 
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων νηπιαγωγείου - δημοτικού Αγίου Γερμανού σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών, αναλαμβάνει την υποστήριξη της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ως προς την στελέχωσή της και την οργάνωση δράσεων για παιδιά και νέους.
  Στα πλαίσια της παραπάνω συνεργασίας αναζητά υπεύθυνο-η της δημοτικής βιβλιοθήκης για μερική απασχόληση. Σε πρώτη φάση η σύμβαση είναι τετράμηνη, αλλά υπάρχει δυνατότητα και προοπτική η συνεργασία να επεκταθεί για διάρκεια έως και δύο ετών.
  Ο υπεύθυνος δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
- Την ευθύνη για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης στο πλαίσιο του ωραρίου, το οποίο ορίζεται βάσει των αναγκών των χρηστών (κάτοικοι Δήμου Πρεσπών). Το ωράριο ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιόδου (χειμερινό/εαρινό ωράριο, εορταστικό ωράριο κτο).
- Την οργάνωση του υλικού της βιβλιοθήκης και την εύρυθμη λειτουργία του δανειστικού συστήματος της βιβλιοθήκης (παρακολούθηση δανεισμών, καταλογογράφηση).
- Την οργάνωση, τον συντονισμό και την υλοποίηση πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών δράσεων για παιδιά και νέους, οι οποίες αποφασίζονται από κοινού με τον Σύλλογο Γονέων.
- Τη διερεύνηση και σύναψη συνεργασιών με εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς με σκοπό την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της βιβλιοθήκης.
Απαραίτητα Προσόντα
- Σπουδές (πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό) στους τομείς των Παιδαγωγικών, Φιλολογικών, Κοινωνικών, Καλλιτεχνικών ή άλλων συναφών ειδικοτήτων.
- Εμπειρία  σε υλοποίηση δράσεων Προγραμμάτων καθώς και γνώσεις και εμπειρία στις διοικητικές και οικονομικές διαδικασίες λειτουργίας δημοτικής βιβλιοθήκης.
- Μεγάλες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας ειδικά με παιδιά και νέους.
- Εξοικείωση με νέες τεχνολογίες.
Επιθυμητά Προσόντα
- Γνώση ξένων γλωσσών, κατά προτίμηση αγγλικών
Τόπος εργασίας :  Βιβλιοθήκη Δήμου Πρεσπών, Λαιμός
Καθεστώς απασχόλησης : Μερικής απασχόλησης
Διάρκεια σύμβασης :  4 μήνες
  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση του συλλόγου goneis.nip.dim.ag.germanos@gmail.com  έως και την Παρασκευή 18/11/2022.
  Τα βιογραφικά θα εξεταστούν από επιτροπή εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Αγ. Γερμανού και του Δήμου Πρεσπών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944783768, Ζένια Αναστασιάδου (ταμίας Συλλόγου)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.