Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου με τη λειτουργία Παιδιατρικού τμήματος…

   Η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση της Υγειονομικής μας Μονάδας με την ειδικότητα του Παιδίατρου, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής ευθύνης μας.
  Έναρξη λειτουργίας παιδιατρικού ιατρείου από 09/11/2022. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού καθώς και για επιπλέον πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο τηλέφωνο 2386 350000.

1 σχόλιο:

  1. Σιγουρα, ειναι πολυ καλο για τους ανθρωπους μας, η λειτουργια του Παιδιατρικου ιατρειου, του ΚΥ Αμυνταιου..Αλλα, σε συγκριση, με την προ 20/30ετια λειτουργια του, με δυο παιδιατρους τοτε,και 24/ωρη καλυψη,ειναι ασυγκριτα,υποδεεστερη,η παροχη..Απλα,ετσι για να μη ξεχναμε..Και να προβληματιζομαστε..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.