Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…

 Εξασφαλίσαμε για τη συνέχεια δύο ταινίες: «TAD, η σμαραγδένια πλάκα» και «Το φως του διαβόλου»…
TAD, Η ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ (TAD THE LOST EXPLORER AND THE EMERALD TABLET)
(ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11: 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11: 18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Enrique Gato
Σενάριο
: Manuel Burque, Josep Gatell & Neil Landau
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Σοφία Τσάκα, Πάνος Τοψίδης, Ζωή Κατσάτου, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Γιάννης Υφαντής
Διάρκεια: 89 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (PREY FOR THE DEVIL)
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11: 21.00
ΤΡΙΤΗ 15/11: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Daniel Stamm
Σενάριο: Robert Zappia
Ηθοποιοί: Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Ben Cross, Lisa Palfrey, Velizar Binev, Tom Forbes
Διάρκεια: 93 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησης των δαιμονισμών, η Καθολική
Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισμα της αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ίδιος θέλει να βρίσκεται... και να την κυριεύσει.
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.