Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της ιστορικής επετείου της απελευθέρωσης του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου γιορτάστηκε στο Αμύνταιο, η 110η επέτειος απελευθέρωσης της περιοχής από τον τουρκικό ζυγό.
  Οι εκδηλώσεις Μνήμης & Τιμής, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και περιλάμβαναν  την επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης Αμυνταίου και παρέλαση των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Συλλόγων του Δήμου.
  Νωρίτερα, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο της Τ.Κ. Ροδώνα, η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Δικηγόρο Ευάγγελο Ιωαννίδη και κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, καθώς και από εκπροσώπους φορέων και Συλλόγων του δήμου Αμυνταίου.
  Στον επίλογο των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, δεξιώθηκαν τους επισήμους και το κοινό στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.