Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού…

   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν  οι προγραμματισμένες δράσεις του Γυναικολογικού - Μαιευτικού τμήματος του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού οι οποίες διήρκησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου έως και 4 Νοεμβρίου 2022.
  486 γυναίκες του Δήμου Αμυνταίου είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου από την ομάδα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ - Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία -Ίαση - Στήριξη.
  Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους.




 
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στα πλαίσια εκστρατειών ενημέρωσης, τον Δήμο Αμυνταίου, τον Σύλλογο Γυναικών του Σκλήθρου «Αγία Παρασκευή», τον Σύλλογο Γυναικών του Ξινού Νερού, «Η Πηγή», τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή», τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Φλώρινας, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, τον Εθελοντισμό «Ανδρόνικος» και τον Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη».






 
Μπορεί ο Οκτώβριος να τιμάται ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά η πρόληψη ισχύει για όλο το χρόνο. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, σώζουν ζωές!
Η Συντονίστρια του Κ.Υ. Αμυνταίου
Αλεξανδρίδου Ελένη
Επι/τρια Α’ Γενικής Ιατρικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.