Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη και του προέδρου του ΕΒΕ Σ. Σαπαλίδη με το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, Π. Καλλίρη…

 
Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, είχαν συνάντηση με το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Πελοπίδα Καλλίρη. Στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι υλοποίησης προγραμμάτων από το ΕΒΕ Φλώρινας μέσα από το πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης.
  Ο βουλευτής και ο πρόεδρος του ΕΒΕ τόνισαν στον κ. Καλλίρη τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μικρά καταστήματα, αλλά και οι μεσαίες επιχειρήσεις στο Νομό Φλώρινας και ότι είναι απαραίτητο μέσα από το πρόγραμμα της Δίκαιης Μετάβασης να ενισχυθούν και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις, παράλληλα με τα κίνητρα που δίνονται για τη δημιουργία νέων.
  Ο κ. Καλλίρης αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και συμφώνησαν με τον πρόεδρο και το βουλευτή να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες δράσεις που θα υπηρετήσουν τον ανωτέρω σκοπό.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.