Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Δωρεάν παιδικά εργαστήρια: «Δημιουργική Γραφή: Ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» από τον ΟΕΝΕΦ…

   Tο Σχέδιο Αλληλεγγύης «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» έχει ως στόχο να καταστήσει αντιληπτό το ρόλο της έκφρασης, της γραφής και του λόγου, διδάσκοντας αφηγηματικές τεχνικές, ποίηση, στιχουργική, μελοποίηση, μετάφραση, θεατρική γραφή, κινηματογραφική γραφή και σεναριογραφία.
  Τα εργαστήρια «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας κυρίως 10-13 ετών.
  Η θεματική που θα προσεγγιστεί στα εν λόγω εργαστήρια είναι: "Παραμύθια και πολιτισμοί: Δημιουργική αξιοποίηση των παραμυθιών".
  Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα (για αρχή), κάθε Κυριακή στις 13:00 και θα έχουν συνολική διάρκεια 1,5 ώρα.
  Η ομάδα συγκροτείται από 15 παιδιά.
  Η συνολική διάρκεια του εργαστηρίου είναι περίπου ένας μήνας (ανάλογα τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των παιδιών).
  Ημερομηνία εκκίνησης των εργαστηρίων: Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, στις 13:00.
  Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται στο Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (7ης Νοεμβρίου 9, 2385101446) και όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με τη τήρηση όλων των απαραίτητων προφυλάξεων και διατάξεων προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19. Επιμορφωτές του εργαστηρίου είναι ο Παιδαγωγός και Επιστημονικός Συνεργάτης του ED Δυτικής Μακεδονίας, Άκης Δημητρίου, η Νηπιαγωγός, Ιωάννα Χατζή και η φιλόλογος, Κατερίνα Μάρου.
  Δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3DAGIKv
  Η συμμετοχή των παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ, με προϋπόθεση ο γονέας ή κηδεμόνας του παιδιού να είναι εγγεγραμμένο μέλος/φίλος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας. Τα βήματα εγγραφής είναι ΕΔΩ.
  Το Σχέδιο «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» είναι ένα Έργο Αλληλεγγύης, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και φορέα υποστήριξης το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.