Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη του ΓΕΛ Φιλώτα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας…

   Την ώρα που τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής λαμβάνουν χώρα όλο και πιο έντονα στον πλανήτη, μοναδική ελπίδα αντιστροφής της κατάστασης αποτελεί η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ενημέρωση για το θέμα από τον youth worker του ΟΕΝΕΦ Λάζαρο Παπουτζή, ο οποίος μας παρουσίασε ένα σωρό πρωτότυπες εφαρμογές όπου χρησιμοποιούνται «πράσινες» μορφές ενέργειας μεταξύ των οποίων: προσομοιώσεις ανεμογεννήτριας, φωτοβολταϊκού πάνελ, συσσωρευτών ηλιακής ενέργειας, αυτοκινήτων υδρογόνου, ηλιακών ρομπότ, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης…


 
Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΕΝΕΦ για τη φιλοξενία μας στο όμορφο περιβάλλον του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και για όλα τα ενδιαφέροντα που είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να μάθουμε εδώ.
  Ευχαριστούμε επίσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φιλώτα κ. Σ. Μωϋσάκη, ο οποίος συνέβαλε με κάθε τρόπο.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια
Μπούτσκου Παναγιώτα
και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Φιλώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.