Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Η Μικτή Χορωδία του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών…

   Η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αλέκας Παπά θα λάβει μέρος στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.
  Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού θα απαρτίζεται από κορυφαίες προσωπικότητες, με επικεφαλής τον Αρχιμουσικό κ. Γεώργιο Αραβίδη ως Πρόεδρο.
Μέλη: Τον Συνθέτη και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών κ. Νικηφόρο Νευράκη.
Τον Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Άρχοντα Μαΐστορα της Μεγάλης Του Χριστού Εκκλησίας κ. Γρηγόρη Νταραβάνογλου, την Υψίφωνο Εθνικής Λυρικής Σκηνής και Καθηγήτρια Μονωδίας κ. Βούλα Αμιραδάκη, την κ. Ρενάτα Δαλιανούδη, Μουσικολόγο PhD Εθνομουσικολογίας Ε.Κ.Π.Α. και του Πανεπιστημίου Βιέννης, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας της Σχολή Μουσικής και Οπτικοκουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου και Καθηγήτρια – Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, και τέλος τον Μουσικοσυνθέτη, Στιχουργό & Ενορχηστρωτή κ. Γιώργο Μουκίδη.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εύχεται καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.