Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης από τον Δήμο Φλώρινας…

   Ο Δήμος Φλώρινας σας προσκαλεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου, σε ημερίδα Τουριστικής Κατάρτισης με τίτλο «Τουρισμός: Εκπαίδευση, Απασχόληση & Σημαντικές Προοπτικές για την Τοπική Οικονομία».
  Σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική - στον κλάδο της - επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας ανοιχτή ημερίδα Τουριστικής Κατάρτισης.
  Στόχος της δράσης αυτής είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής για τα ισχύοντα και νέα δεδομένα του κλάδου του Τουρισμού και να ενημερωθεί όλη η μαθητική & φοιτητική κοινότητα για το εύρος των επαγγελματικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τουρισμός στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.