Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας…

 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή μας προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κο Γεώργιο Μάντσο για την επαναλειτουργία του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου, το οποίο παρέμεινε κλειστό μετά τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του ιατρού Γεώργιου Αναγνωστόπουλου.
  Οφείλουμε επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην συμπολίτισσά μας ιατρό Ψυχίατρο κα Φωτεινή Σκενδέρη, η οποία με την ιδιαίτερη και άρτια επιστημονική της προσέγγιση αλλά και τον επαγγελματισμό που την διακατέχει, έδωσε λύση σε πρόβλημα υγείας προσφιλούς οικογενειακού μας προσώπου.
  Δεν θα ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τον συνεργάτη της ιατρού, νοσηλευτή κο Αντώνιο Θεοδωρίδη, ο οποίος μας κατεύθυνε και μας υποστήριξε με ιδιαίτερη υπομονή και διακριτικότητα, στις δύσκολες για μας συνθήκες, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος υγείας του συγγενούς μας.
  Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη βοήθεια και την υποστήριξη σας, εκφράζοντας πιστεύουμε, την πλειονότητα των συμπατριωτών μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα υγείας.
 Με εκτίμηση
Οικογένεια Γ. Νικολαΐδη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.