Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας…

   Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης με τον τίτλο "Τουρισμός: Εκπαίδευση, απασχόληση και σημαντικές προοπτικές για την τοπική οικονομία" διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Φλώρινας.
  Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών και των κατοίκων για τα ισχύοντα και τα νέα δεδομένα του κλάδου του τουρισμού, αλλά και η ενημέρωση μαθητών και φοιτητών για το εύρος των επαγγελματικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.




 
Εισηγητές ήταν ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας  - Επιστημονικός Διευθυντής EMPLOY EDU, ο κ. Γιάννης Αναστασιάδης, Περιφερειολόγος MSc – Σύμβουλος Ανάπτυξης και ο κ. Στράτος Βασιλόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών.
  Την ημερίδα συντόνισε ο Προϊστάμενος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας κ. Θανάσης Κάτης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη απηύθυνε η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Φουδούλη.

1 σχόλιο:

  1. ...''Μια εικονα..1000 λεξεις''..Αδιαψευστα σημεια των καιρων..Δυστυχως ο κοσμος,κλειστηκε στο σπιτι του,τα προβληματα του,τις αγωνιες του,την..απενταρια του!!Βλεπουμε στη φωτο,της εκδηλωσης,(για την αναπτυξη του τοπου και την απασχοληση),μιας πολης, 10/15000 κατοικων,να βρισκονται..τοσοι θεατες,οσοι οι ομιλητες..Και βεβαια,οπως παντου..παντα, μπροστα,μπροστα κι ενας παπας!!!..Στην Ελλαδα αυτα,οχι στη Τουρκια,το Ιραν,το Αφγανισταν!!!Παλια,παντα υπηρχε ορθιος στο πλαι..κι ενας χωροφυλακας,πανθορων!!!Ευλογησον..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.